ZEELANDS ROEM

Website  •  Verpakkingen  •  Video's

Zeeland’s Roem is onderdeel van Roem Group. Europa’s grootste schaal- en schelpdierverwerkende bedrijf met vestigingen in Nederland en Duitsland. In 2015 heeft ClassDesign een nieuwe website voor het merk Zeelands Roem gemaakt. Sindsdien is er een nauwe samenwerking ontstaan en ontwerpen wij diverse uitingen, verpakkingen, tutorials en corporate video's voor het merk.

BRAND WEBSITE

Bij deze website hebben we ervoor gekozen om de nadruk te leggen op de producten. Met hulp van photoshop zijn alle producten vrijstaand gemaakt en afhankelijk van het apparaat waarop de website wordt bezocht verandert de layout van de overige content. Elk product wordt op deze manier full screen getoond en krijgt de aandacht die het verdient, of dit nou op een mobiel of desktopcomputer is. In een later stadium zijn diepere lagen toegevoegd met daarin productvideo's, tutorials en foto's van verpakkingen. Het custom CMS maakt de site erg flexibel, zo kan met één simpele sleepbeweging een seizoensproduct naar voren worden gehaald.

CORPORATE VIDEO'S

ClassDesign heeft voor Zeelands Roem meerdere video's geproduceerd. Met een professioneel camerateam hebben wij op diverse locaties beelden geschoten. Deze beelden worden in meerdere beurs- en bedrijfsvideo's toegepast. Bovenstaand een introductievideo van het bedrijf welke getoond wordt voorafgaand aan een rondleiding.

VERPAKKINGEN

De oester is zo'n mooi premium product. Maar waarom zijn houten oester kistjes altijd zo saai?ClassDesign heeft voor o.a. Tabl'eau de Zélande (een tafeloester) een verpakking ontworpen. Full colour op hout bedrukt, oordeel zelf. De verpakking is in productie genomen en Tabl'eau de Zélande ligt inmiddels in zijn nieuwe jasje in de betere speciaalzaken.