MYSTIC GARDEN

Website

Mystic Garden Festival is een sustainable dance festival dat zich onderscheidt door zijn artistieke uitstraling. Geen plastic decors, maar alles met de hand gezaagd en getimmerd. Deze uitstraling hebben we ook doorgevoerd in de website, waar bijna alle elementen met de hand getekend zijn.

WEBSITE

Mystic Garden Festival organiseert meerdere festivals per jaar, elk festival heeft weer unieke en afwijkende eigenschappen. Om te voorkomen dat er voor elk festival een aparte website gebouwd moet worden hebben we een website ontwikkeld die variabel is opgebouwd uit meerdere dynamische blokken, bijvoorbeeld: "Count-down", "Ticket-verkoop", "Artiesten line-up", "video", enzovoort. Op deze manier kan per festival een unieke website aangemaakt worden door het slepen van de benodigde blokken in de gewenste volgorde en in de gewenste kleuren.

Gezien de ambachtelijke uitstraling van het festival mocht de uitstraling niet te strak worden, dus herft Classdesign gezorgd voor vloeiende overgangen tussen de verschillende blokken met behulp van handgetekende elementen die speciaal voor deze website zijn getekend.

Leuk feitje is dat Mystic Garden in 2015 de eerste festivalwebsite was met een full screen video background. Ook zijn we vernieuwend in de mogelijkheid een eigen timetable samen te stellen met jouw favoriete artiesten. Zo zie je, op je mobiel, hoe laat je bij welke stage moet zijn. Met 1 druk op de knop delen bezoekers via whatsapp hun persoonlijke timetable met vrienden, zij ontvangen daarmee ook direct een unieke link naar de ticketshop.